Hvor skal bildet henge?

- I rettvinklet desperasjon blir vater, målebånd, lasermåler og svigermor hentet fram når harmoniske billedformasjoner skal formes. Under slike forhold er det lett å glemme at du valgte bildene dine selv. Det er ingen grunn til å tro at dømmekraften forsvinner når de skal henges opp.

Prøv deg litt fram før du tar hammeren i hånda, slik at veggen slipper å bli spikerteppe innen opphengingen er avsluttet. Husk også å ta hensyn til materialet som bildet skal henges opp på. På den måten unngår du at gipsen smuldrer, tapeten flerrer eller at murveggen blir full av hull.

Alle vurderingene som må gjøres - fra valg av ramme, passepartout og glass, til plassering og oppheng - kan virke tidkrevende og vanskelig. Tar du med innrammingsobjektet til oss kan vi bidra med råd basert på 35 års erfaring. Innrammingen skreddersyr vi etter dine behov, enten du ønsker en enkel eller oppsiktsvekkende løsning.

Du finner Rammeverkstedet i August Cappelens gate 3a. Åtte minutters gange opp Kirkeveien fra Majorstuen T-banestasjon, to minutter fra 20-bussen (Vestre Aker Kirke) og med parkering rett utenfor døra. Velkommen til oss for en prat om rammer, kunst og historiske rundetider på skøyter.