Personvernerklæring og Cookies

Personvern

Denne personvernerklæringen forteller hvordan personopplysninger samles inn og brukes via nettstedet www.innrammingoslo.no Innrammingoslo.no er et nettsted som er laget av, og driftes av iKontekst Kommunikasjon DA (org.nummer 915012027). Daglig leder i iKontekst Kommunikasjon DA er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger som er innhentet fra nettstedet. Det er viktig for oss at du som kunde skal være sikker på at oppbevaring av dine data foregår på en sikker og profesjonell måte. 

Innhenting av personopplysninger
Vi benytter følgende verktøy for å innhente opplysninger om bruk av våre nettsteder:

Squarespace
Innrammingoslo.no er laget på plattformen Squarespace og bruker derfor informasjonskapslene som ligger i dette verktøyet.  Du kan hindre at faste informasjonskapsler sendes til deg i innstillingene til din egen nettleser.

Som beskrevet på Squarespace.com bruker Squarespace informasjonskapsler og sporingsskript for å analysere trender, og samle demografisk informasjon for brukerne av nettstedet. Squarespace kan motta rapporter på bruk av disse teknologiene på både individuell og aggregert nivå.

Squarespace bruker ellers informasjonskapsler for autentisering eller innlogging, spore brukersesjoner, innstillinger på siden og bevegelser rundt på nettstedet. Videre anonym og aggregert markedsanalyse, analyse av ytelse og sporing av trender på aggregatnivå. Brukere kan slå av bruk av informasjonskapsler i sin egen nettleser. Nettstedet vil fremdeles kunne brukes men noen av mulighetene på nettstedet kan begrenses som en følge av dette.

Squarespace sine partnere kan motta data fra informasjonskapsler for markedsføring på sitt eget nettsted eller på andre nettsteder. Innstillinger for å unngå slik sporing kan gjøres på EDAA sine sider.

Dersom du har spørsmål videre om informasjonskapsler eller bruk av nettsidene anbefaler vi at du leser Squarespace sin tekst om personvern.

Revisjon av personvernerklæringen
Vi vil kunne oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile eventuelle endringer på nettstedet eller i våre rutiner. Ny erklæring vil bli publisert på nettstedet senest en uke før endringene iverksettes.

Kontaktinformasjon
Henvendelser angående personvern kan du sende skriftlig til post@ikontekst.no