Rammelister i heltre eik og valnøtt

På bakgrunn av etterspørsel og hva som er mulig å få tak i av rammelister har vi tatt saken i egne hender og fått spesiallaget to flotte profiler; én i heltre eik og én i heltre valnøtt. Listene er smale, med rettvinklede, stramme kanter. Vi er meget fornøyde med å nå kunne tilby alternative innramminger med kvalitetsmaterialer til konkurransedyktige priser. 

Introduksjonstilbud ut mars

For å samle tilbakemeldinger gir vi 25% rabatt på alle innramminger med de nye listene ut mars. For å benytte deg av tilbudet registrerer du e-post adressen din i boksen under her. 

Skal du ha utstilling?

Vårt nye sortiment gjør at vi nå også kan tilby gode pakkepriser på innramming for de som ønsker eik eller valnøttlister. Er du kunstner og skal ha utstilling eller skal du ramme inn store volumer i en annen anledning og ønsker et pristilbud, ta gjerne kontakt via telefon, 22692960, eller mail, st-es@online.no.. Våre åpningstider er mandag til fredag 10 - 17 og lørdag 10 - 15. Rammeverkstedet holder til i August Cappelens Gate 3A ut mot Kirkeveien, 500 meter fra Majorstua.