Wallstories - Plakater med motiver fra Norge og Oslo

Rammeverkstedet samarbeider med det nylanserte nettgalleriet Wallstories, som formidler egenproduserte design postere av ulike norske motiver. Du kan se alle deres plakater her.

Deres tolkninger av landemerker som Holmenkollen Frognerparken, Sognsvann, Akerselva, Barcode, Maridalsvannet og Ingierstrand pryder nå vårt rammeverksted, og handler du via nettsiden www.wallstories.no får du 20% avslag på innrammingen om du rammer det inn hos oss.

Plakater med historie

Holmenkollen

Holmenkollen

Med alle Wallstories sine plakater følger også en historie og noen morsomme fakta. Vet du hva den første bakkerekorden i Holmenkollen var? Eller hva navnet på fjellkjeden som strekker seg gjennom nesten hele Norge er? Hvilken kjent park i Oslo huset i sin tid en løve og en bjørn? Hvor mange skipsvrak ble funnet under arbeidet med Barcode i Oslo? Hvilken familie som deler navnet sitt med en ost eide i sin tid både Bogstad Gård og det tilhørende vannet? Svarene finner du i wallstories sitt nettgalleri. Bruker du koden innramming oslo når du handler får du 15% avslag på kjøpene dine. 

Ta en titt på smakebiter av utvalget. NB! Rammen på bildene er for presentasjon på Wallstories sine nettsider og vi har ikke akkurat den listen, men andre lignende alternativer. Åpningstider og kontaktinformasjon for Rammeverkstedet finner du her. Vi holder til langs Kirkeveien på Fagerborg i Oslo, fem hundre meter gange fra Majorstua. 

Barcode

Barcode

Sognsvann

Sognsvann

Vidde

Vidde

Frognerparken

Frognerparken

Ingierstrand

Ingierstrand

St. Hanshaugen.

St. Hanshaugen.